Download DSS 2025 recruitment question and Answers
Published in:
2025-08-25 21:26:24 Vendor:
Naijaedu Section:
Institutional Portal
DSS Question and Answer pdf 2026
Did you apply for the Department of State Service or the State Security Service 2026? This article contains guidelines on how to access the DSS Question and Answer PDF. In this article, we have also shared some free DSS past questions and answers. It is worth noting that, although not completely guaranteed, the Department of State Service/State Security Service often repeats its questions during recruitment tests.
Naijaedu Bookstore has compiled the DSS/SSS past questions and answers into a PDF for 2025 prospective applicants. The DSS question and answer PDF is up to date
What does the DSS/SSS 2026 Past question and answer contain?
Below is a list of the subjects contained in the DSS Question and Answer PDF
1. Mathematics
2. English
3. Current Affairs
4. General Knowledge
Free DSS/SSS Past Question and Answer 2026
1. What year was the State Security Service (SSS), now known as DSS, officially established in Nigeria?
Answer: 1986
2. Who is the current Director-General of the Department of State Services (DSS)?
Answer: Yusuf Magaji Bichi
3. If all spies are secretive and some secretive people are DSS officers, which of the following is true?
Answer: Some spies may be DSS officers
4. Choose the word that is most similar in meaning to “Surveillance.â€
Answer: Supervision
5. The DSS operates under which arm of government?
Answer: Executive
6. The primary duty of the DSS is to:
Answer: Protect and defend Nigeria’s internal security
7. Identify the part of the sentence that contains an error:
“Neither the Director nor his assistants were present at the meeting.â€
Answer: was
8. Find the next number in the sequence: 2, 4, 8, 16, 32,?
Answer: 64
9. Nigeria is a member of the following except:
Answer: NATO
10. Which of the following best describes “Counter-Intelligence�
Answer: Preventing and detecting espionage or intelligence gathering by enemies
How To Download DSS/SSS Recruitment Question and Answer 2026
Note: Our complete DSS/SSS Recruitment past questions and answers pdf are not completely free; it costs 2,000 Naira only. Click on the checkout page below to download or contact us on WhatsApp to receive it >>  2347052804022
The price for the updated DSS/SSS past questions and answers is 2,000 Naira only. See how to pay below
1. Click on the   Pay now button to pay for the product.
2. You will be directed to a Flutter Wave page
3. Enter your name, email address, and phone number
4. Click on the "pay"Â button to proceed
5. You can pay using an ATM card, Bank transfer, or USSD code.
Price 2000
  Pay now Â
Price: NGN 2,000 one time
Sales: 0
You may like:
Comments section
You need to be logged in to comment, Login or Register.Approved comments:
No comments yet! be the first to comment